Kategoriarkiv: Aktivism

Träning med polis- och journalistbesök i Nyköping

Den 8:e juni höll Kampgrupp 110 träning i Nyköping där det bland annat övades på grepp och kast.

När träningen var avslutad susade tre polisbilar – vilket är löjeväckande mycket i proportion till vad de ville – in mot gräsplanen där träningen hölls.

Polisen informerade om att det krävs tillstånd för att träna där, så det var bara att avlägsna sig. Även en journalist hade tagit sig till platsen för att fota nationalsocialisterna, vilket strax därefter ledde till en hetsartikel i lokalmedia.

Valaktivism på Värmdö

Den 23:e maj träffades några kamrater ur Kampgrupp 102 upp för en promenad längs med Aspviksvägen, givetvis tog man även med sig flygblad som man kunde dela ut och klistermärken som man satte upp.

En mängd flygblad delades ut och en mängd klistermärken sattes upp i Aspvik på Värmdö. Aktiviteten gick mycket bra och lugnt till.

Känner du dig lurad av våra globalistlakejer till politiker? Har du genomskådat systemmedias lögner? Är du trött på att som svensk alltid komma i andra hand? Vill du säkra en trygg framtid för dina barn?

Sitt då inte och var passiv och knyt näven i fickan medan vårt folk sakta men säkert håller på att utrotas. Gör något! Gå med i Nordiska motståndsrörelsen!