Kategoriarkiv: Intern aktivitet

Veckoträning med romersk inspiration – Kampgrupp 111

Detta träningspass gick man igenom smarta formeringar och grupperingar med inspiration från de framgångsrika romerska legionerna som ofta lyckades övervinna sina fiender, även om man var färre till antalet.

Med kommunikation formerade man snabbt och effektivt om sig och på så sätt slog man ned de kontinuerliga flygande attackerna gång på gång.

Passet avslutade Kampgrupp 111 med sparring.

Näste 1 medverkade på Dresdenmanifestation

MINNESSTUND. På tisdagskvällen den 13 februari – årsdagen av de allierade segermakternas terrorbombning av den tyska staden Dresden – anordnade Dresdenkommittén en minnesceremoni vid en minneslund i centrala Stockholm. Näste 1 var inbjudna och skickade en delegation för att närvara vid hedrandet.

Fortsätt läsa Näste 1 medverkade på Dresdenmanifestation

Sparring under nya former – Kampgrupp 111

Den sjätte veckan på det nya året genomförde Kampgrupp 111 sitt första ”gående veckomöte” p.g.a. det hårda vädret och för att inte bli för stela. Därefter körde igång med träningen som man inledde med ett kort löppass i samlad trupp.

Efter löpningen genomförde medlemmarna en del teknik/uthållighetsövningar, sen var det dags för sparring i en annorlunda form.

Man delade upp sig i olika lag, tvåmannalag och tremannalag. Man sparrades på en yta lika stor som en boxningsring. Var kämpe fick tre ”liv”. När en kämpe mottagit tre träffar så var det över och fick då kliva ur ringen och titta på tills ett lag hade segrat.

En väldigt rolig och uppskattad övning där man lär sig att hålla ihop, speciellt tvåmannalaget.

Termosen kom fram efter avslutat pass med varm uppskattad dryck.