Kategoriarkiv: Intern aktivitet

Månadsmöte och rugby – Näste 1

En solig söndag den 5 augusti samlades aktivister och partimedlemmar från Område 1 på en äng i en av Södermanlands tätorter.

På denna äng hölls en kamratlig match i rugby. Även om matchen inte var en del av en tävling så är det svårt att sätta fanatiska envisa kämpar mot varandra utan att var lag ändå fick en naturlig strävan mot att segra. Så på den banan påbörjades en hård kamp om bollen med flertalet hårda sammandrabbningar lagen emellan.

Ett åskmoln närmade sig även mitt under matchens gång och resulterade i att det då började ösregna. Då motståndsmännen är vana vid sämre förutsättningar så ledde detta enbart till en ökad intensitet i matchen. Efter att regnet hade passerat, och några ömma kroppar och enstaka sönderdragna tröjor senare, så blåstes matchen av och vinnare utsågs.

Därefter följde ett månadsmöte där nya medlemmar välkomnades, kommande aktiviteter förmedlades och diskussion framfördes. När detta var avstökat begav man sig vidare för att utspisa mat tillsammans i gott kamratligt umgänge innan avfärden hemåt.

Vill du också bli medlem i Nordiska motståndsrörelsen? Kom med i ödesgemenskapen för vårt folk och skicka in din medlemsansökan idag!

Valarbete och sociala aktiviteter i Västerås

Fredagen den 3/8 samlades aktivister och sympatisörer från Nordiska motståndsrörelsen för en heldag av kamp.

Dagen började med att man lade i valsedlar i valfoldrar. Efter att man hade färdigställt 3 000 stycken begav sig gruppen ut för att dela ut valfoldrar i Brandthovda.

Efter att ha delat ut 250 stycken begav sig gruppen hem till en kamrat där det bjöds på skratt och umgänge, även så hade en aktivist med sig sin nya pilbåge som testades flitigt.

Vi i Västerås tror inte på detta demokratiska system vi har idag, men vid varje givet tillfälle så ska vi ge varje vit man och kvinna ett alternativ till detta sjuka system och folkförrädiska partier och politiker.

Vill du vara med och visa vita män och kvinnor i hela Norden att det finns sunda och moraliska alternativ till dagens omoraliska och sjuka samhälle så ansök om medlemskap i Nordiska motståndsrörelsen.

En kan inte göra allt, men alla kan göra något!

Barnens dag i Näste 1 – ett fantastiskt sommaräventyr i naturen

En varm sommardag i juli anordnade Kampgrupp 111 och kamrater från 108 en dag för de små. Barnen fick stå i fokus och bestämma vad som skulle hända under dagen. Ett äventyr som bestod av att paddla kanadensare, simskola och att iaktta djurlivet.

I naturreservatet såg de allt från kräftor, större träfjärilslarv och snokar — både i vattnet och på land. Det studerades länge och noga.

Alla barnen hade en fantastisk dag och har redan börjat planera för nya äventyr och tävlingar.

Träning och bortslösade polisresurser i Nyköping

Torsdagskvällen den 14:e juni möttes Kampgrupp 110 upp för träning. Samlingsplatsen var vid Rosvallas parkering. Det var här som tre polisbilar och en journalist förra veckan kommit anryckande för att jaga bort nationalsocialisterna från en baseballplan som används av många andra privatpersoner för idrottssyften.

Polisen hade även denna gång spionerat fram att nationalsocialisterna skulle vara där och hade skickat ut en bil som åkte runt parkeringen. Tråkigt nog för folkförrädarna så var det bara samlingsplatsen där alla möttes upp, innan det bar av till en annan plats där ett roligt och lärorikt träningspass med avslutande gruppmöte hölls.

Har du också insett hur den politiska polisen förföljer svenskar som kämpar för vårt folks frihet och enande, samtidigt som vårt folk och våra barns framtid ödeläggs av de andra förrädarna? Gör då din plikt och ansök om att bli en del av vår gemenskap snarast!