Kategoriarkiv: Offentlig aktivitet

Offentlig aktivitet i Nyköping

Under onsdagseftermiddagen samlades medlemmar och aktivister från Kampgrupp 110 utanför Ica Oppeby i Nyköping för att dela ut valfoldrar till folket.

Aktiviteten förflöt till en början lugnt men efter ett tag kom en äldre herre som började med att fota motståndsmännen, för att sedan gå till angrepp högljutt och gorma om att det var fascister som motståndsmännen som mördade någon av hans släktingar med hjälp av gaskamrarna (?).

Han fortsatte sitt angrepp med att försöka roffa åt sig en hög med foldrar och blev då snabbt tillrättavisad, varpå han hävdade att han blivit slagen i ansiktet och ringde frenetiskt efter polis och återgick till att skrika.

Efter ytterligare en stund fick han syn på att en av aktivisterna bar en Horst Wessel-tröja och blev åter igen gapig och kallade denne för krigsförbrytare och diverse andra otrevligheter. Även ett gäng rasfrämlingar med förmodad härkomst i Mellanöstern kom att bli aggressiva när de skulle besöka butiken och en av gängets överviktiga medlemmar ”hotade” med att visa könet.

Om det fanns något att visa fick man inte reda på då han inte kände sig modig nog att visa den på uppmaning. Kanske var detta en så kallad kulturkrock där han helt enkelt inte förstått vid vilket tillfälle man använder sig av sitt könsorgan och när man inte ska göra det.

Efter att resursbrist AB anlänt med två bilar för att legitimera motståndsmännen och upprätta mannens anmälan om misshandel, avlägsnades motståndsmännen från platsen då det ansågs ”oroligt” och ”ordningsstörande”.

Man omgrupperade därför och valde att dela ut resten av flygbladen i brevlådor på annat håll i Nyköping.

Gör din plikt och ansök till motståndet. Nordisk revolution – utan pardon.

Läs om den enormt uppblåsta och fräcka lögnen ”Förintelsen” här, här och här.

Valaktivism i Huddinge centrum

Under måndagen 6 augusti sammanstrålade kamrater ur Kampgrupp 101 och 111. Man delade ut valinformation till förbipasserande i Huddinge centrum.

Denna dag var det barnens och ungdomarnas tur att försöka diskutera, vuxna höll sig förvånansvärt civiliserade med några undantag. Raser och vem som kom till Sverige först verkade vara några av de viktigare frågorna.

Tvål till munnen behövde ett flertal av dem som redan visste att de hade ”rätt” och motståndsmännen ”fel”, eller kan det vara så att det handlar om kulturella skillnader i hur man ska talar med varandra?

Efter kanske en timme gled en radiobil in och ställde sig i en passage och blockerade som gott det bara gick. Man gick runt lite förstrött och kikade utan att göra några ingripanden, det dök även upp konstaplar från annat håll. I skydd av mamma och pappa blå bröstade en yngling upp sig och ville dansa, men att det skulle vara en partner till, det visste han inte, och gömde sig snabbt bakom de flickor han ville imponera på.

En godhetsapostel konstaterade att aktivisterna inte hade hjärtan, eftersom de inte tyckte som henne. Till sist begav hon sig iväg, för att först mycket provokativt och oartigt trycka upp den smarta telefonen i ansiktet och fotografera flera aktivister på en halvmeters avstånd.

Tack för att du läste, slut upp i kampen mot förtryckarna, det är inte för sent!

Kan det vara en trend vi ser, cykelaktivism? Här en som kan visa fulfingret och uttala hot om att man ”kommer att skjutas” om man inte går därifrån. För det är ju hans Huddinge, inte folkets.