Kamparbete på Värmdö

Den 23:e september begav man sig först ut mycket tidigt på morgonen för att dela ut flygblad om massinvandringen och globalisterna. Man hade som mål att först på morgonen få ut minst 200 flygblad till hushåll i Ösbydalen och Hästhagen i Gustavsberg. Målet uppnåddes redan inom en timme och denna aktivitet gick mycket bra.

Sedan mot kvällen var det dags igen, denna gång skulle man upplysa Värmdöborna i Aspvik om demonstrationen i Göteborg den 30:e september. Cirka 160 flygblad bytte ägare under kvällen och en mängd klistermärken sattes upp. Som vanligt hade människor väldigt blandade reaktioner och åsikter om innehållet, en del var negativa men större delen var positiva. Även denna aktivitet anses mycket lyckad.

Över 50 islamister i Järvaområdet ”hårdbevakas” av polisen

STOCKHOLM. Säpo har bett den lokala polisen om hjälp att bevaka över 50 våldsbejakande islamister i Järvaområdet. Det ska alltså handla om personer som man vet med säkerhet antingen har krigat för, stött eller visat sympatier för en terrororganisation. Trots denna vetskap blir insatsen dock endast fortsatt bevakning.

Fortsätt läsa Över 50 islamister i Järvaområdet ”hårdbevakas” av polisen

Informationsarbete i Sigtuna kommun

Kvällen den 25 september gjorde medlemmar ur Kampgrupp 108 och 503 gemensam sak och intog Sigtuna, norr om Stockholm, för omfattande informationsarbete i form av sprayningar, uppsättning av affischer samt klistermärken.

Vidare sattes det kurs mot Märstas norra samt centrala delar innan kvällen avrundades med banderoller längs E4:an.

Aktiviteten ansågs som väldigt lyckad och Sigtuna kommun har fler besök att vänta.

Bor du i Sigtuna kommun och är trött på förbrytarna som styr? Gå med i demonstrationen i Göteborg den 30 september samt anslut dig till Nordiska motståndsrörelsen idag.