Sprayaktion inför demonstrationen i Göteborg

AKTIVISM. Aktivister ifrån Näste 1 genomförde förra veckan en sprayaktion för att uppmärksamma den kommande demonstrationen i Göteborg.

Natten till den 5:e september var aktivister från Näste 1 ute och spred propaganda inför demonstrationen i Göteborg den 30:e september. Ett stort antal sprayningar utfördes med fokus på pendeltågs- och tunnelbanestationer. Stationer som täcktes var Flemingsberg, Huddinge, Stuvsta och Fruängen. Sprayningarna fick sitta kvar långt in på eftermiddagen samma dygn och blev således sedda av ett mycket stort antal resenärer.

Huddinge sprayaktion from Truewhite on Vimeo.

För mer information om demonstrationen den 30 september, läs Revoltera.nu. På hemsidan finns bland annat flygblad att skriva ut och sprida. Kom ihåg att skicka in kamprapporter till Nordfront om ni sprider flygbladen!

Alla till Göteborg!

Kampsportsträning i Västerås

Kampgrupp 105 möttes den 2/9 upp för gemensam träning; mitsar och handskar togs med. Först var det dags för uppvärmning i form av joggning och armhävningar. Efter det blev det genomgång där man gick igenom grunderna för kickboxning.

Man delades upp i grupper och övade på push-kicks, olika slagkombinationer och sparkar. Allt avslutades med burpies och stretching.

Vill du vara med på framtida träningar? Hör av dig till Näste 1!