Propagandaoffensiv på Värmdö

Natten mot 23:e oktober begav sig medlemmar ur Kampgrupp 102 ut på Värmdös gator för att förfina gatubilden. Man begav sig till hamnområdet i Gustavsberg för att köra sprayningar som uppmanar om ett enat Norden.

När man var klar tog man en promenad för att återigen riva bort de svenskfientliga klistermärken som kommit upp och ersätta dem med Nordfront-klistermärken. Denna aktivitet blev mycket lyckad med 30 sprayningar och en mängd klistermärken uppsatta.

Känner du att du vill hjälpa till i kamparbetet ute i Nacka och Värmdö? Kontakta då Theodor Nordenadler på: theodor.nordenadler@nordfront.se

Brandstation kvoterar in kvinnor – slopar barriärer och ”tråkigt” prat om krav

INRIKES. En brandstation i Norrtälje kommun har nu nominerats till Jämställdhetspriset 2018 då de kampanjat för att kvotera in fler kvinnor, vilket också gett resultat. I rekryteringsarbetet har man dock valt att inte ”sätta upp barriärer” och slopat prat om krav. Fortsätt läsa Brandstation kvoterar in kvinnor – slopar barriärer och ”tråkigt” prat om krav

Veckomöte och träning – Kampgrupp 111

Tisdagen den 24/10 var det dags för veckomöte samt träning inför kommande aktivisttest för Kampgrupp 111. Träningen gick bra och det märktes att folk var i form.

En av medlemmarna var så taggad att denne valde att springa ett maratonlopp istället för de 2,6 km som var tanken att gruppen skulle springa. Gruppen fick även finbesök av medlemmar från Kampgrupp 102.

Allt som allt var det en lyckad aktivitet.