Nationalsocialism åt folket på Värmdö

Den 5:e november möttes medlemmar ur Kampgrupp 102 för att gemensamt åka till Sandö på Värmdö för att dela ut flygblad, där ca 250 flygblad blev utdelade. Man passade även på att åka till Lillsved för att sätta upp en mängd klistermärken. Aktiviteten gick ostört till.

Känner du att du vill hjälpa till i kamparbetet ute i Nacka och Värmdö? Kontakta då Theodor Nordenadler på: theodor.nordenadler@nordfront.se

Kamparbete – Värmdö kommun

Den 4/11 begav sig medlemmar ur Kampgrupp 102 för att åter dela ut flygblad på Ingarö. Här delades det ut ca 160 flygblad i Skälsmara samt Eknäs och aktiviteten gick utmärkt som vanligt.

Även på morgonen var medlemmar ute på promenad i norra Lagnö där vänsterpack numera klottrar ”Antifa” samt ”RF” med tuschpenna på nedrivna klistermärken. Vi kan här ge ett litet tips om att Revolutionära fronten (RF) lade ned sin osunda verksamhet 2015 redan.

Fortsatt aktivism av Kampgrupp 111

Lördagen den 4/11 begav sig medlemmar ur Kampgrupp 111 ut för att dela ut flygblad i Tyresö. Aktiviteten inleddes med att en nyfiken man undrade vad som delades ut. Då han förmodligen endast tagit del av etablissemangsmedias beskrivning av Nordiska motståndsrörelsen reagerade han som han blivit lärd: med darrande hand revs flygbladet itu och en stammande röst undrade om tillstånd verkligen fanns, då brevlådor inte var allmän plats.

Efter att den förvirrade mannen fått förklarat för sig att tillstånd inte krävs för att dela ut information i hushållens brevlådor, lommade han iväg.

Aktiviteten fortsatte efter detta problemfritt och flertalet hushåll fick ta del av det nationalsocialistiska budskapet.

Vill du hjälpa till att väcka vårt folk? Ansök om medlemskap idag!