Bränder vid blivande ”flyktingboenden” i Åkersberga och Nacka

STOCKHOLM. Under natten till måndagen brann det i ett blivande boende för så kallade flyktingar i Nacka. Natten mot tisdagen började ytterligare två blivande ”flyktingboenden” att brinna, fast denna gång i Åkersberga. Polisen rubricerar båda dessa händelser som mordbrand.

Fortsätt läsa Bränder vid blivande ”flyktingboenden” i Åkersberga och Nacka

Gruppstärkande ishockeyspel i Nyköping

Fredagen den 2/2 samlades kamrater ur Kampgrupp 103 och 110 i Nyköping för att spela ishockey. Man klev ut på isen och värmde upp, när lag skulle delas upp så anslöt sig andra vuxna och barn in i gemenskapen och man hade en väldigt trevlig match med många mål och skratt.

Trötta och svettiga begav sig kamraterna hem till en aktivist i Nyköping där duschmöjligheter erbjöds innan det var dags för middag. En dovhjortsgryta hade stått många timmar på spisen och serverades med närodlad potatis och svartvinbärsgelé.

P.S. Under uppvärmningen kom en ensam man och satte sig nära där motståndsmännen spelade och hade sin avbytarbänk. Han var mycket intresserad av kamraterna då han observerade dem konstant men undvek ögonkontakt. Han filmade även aktivisterna flera gånger och hade kontakt med andra via headset. Alla var fullständigt överens om att mannen tillhörde huliganmyndigheten poliskåren.

Är det inte fusk att filma andra lags träningar för att kunna använda detta mot dem i match sen?