Aktion för folk och land i Nyköping – fiasko för nyckelskramlare, rasfrämlingar och AFA:iter 

Lördagen den 17/2 var aktivister i Nyköping för att hålla en offentlig flygbladsutdelning.

Passande nog var det denna dag tioårsjubileum för en sammandrabbning mellan en ”demokratisk” pöbel och aktivister från Motståndsrörelsen.

Strax efter att aktivister ställt upp på plats började en folkhop att samlas, snart plockades nycklar fram och skramlet satte igång.

Flera gånger kom nyckelskramlare fram till aktivisterna för att göra sig lustiga men blev istället tillrättavisade. Förbipasserande var smått roade över uppståndelsen och flera flygblad delades ut.

Ett gäng rasfrämlingar blev som vanligt upprörda över att de blivit filmade. Man kan fråga sig vad det är för verksamhet de bedriver som gör dem så oroliga för att synas på film.

En känd AFA-medlem var på plats och fotograferade aktivisterna. När han blev konfronterad försökte han knuffa till en aktivist men blev snabbt tillrättavisad.

När flygbladsutdelningen var färdig tågade aktivisterna ut ur staden, med den vanliga svansen av poliser och rasfrämlingar. Bakom polisen var rasfrämlingarna som vanligt jättetuffa och hotfulla men kissade ner sig när polisen avlägsnat sig och några aktivister passerade dem igen.

Aktivism på Värmdö

På alla nordiska hjärtans dag bedrev återigen Kampgrupp 102 sin sedvanliga aktivism på Värmdö. Medlemmarna delade denna gång ut flygblad i Mörtnäsområdet och fick ut en bra mängd till folket. Aktiviteten gick mycket bra.

Vi i Kampgrupp 102 har märkt av att det dels i Gustavsberg men också i övriga Värmdö sätts upp anti-vita budskap i form av klistermärken. Lyckligtvis verkar lokalborna vara lika motiverade till att riva ner den smutsiga propagandan som medlemmarna i Kampgrupp 102 och detta tackar vi hemskt mycket för!