Aktivitet i Örebro län

Lördagen den 24/3 genomfördes flera aktiviteter runt om i Örebro. Dagen började med att medlemmar träffade en person och höll ett informationsmöte.

Därefter slöt man upp med andra anslutna för att dela ut flygblad i Örebro kommun. Runt 200 st delades ut och efteråt träffades man över en fika.

Senare samma dag var man på plats i Laxå kommun, där lika många flygblad delades ut.

Allt genomfördes av Kampgrupp 105.

Informationsspridning utanför Västerås

Den 22 mars begav sig en medlem från Kampgrupp 112 till Tillberga för att fortsätta sprida sund propaganda som bestod av valflygblad. Man delade ut sammanlagt 300 flygblad under kvällen.

Kampgrupp 112 har kunnat notera hur tidigare flygbladsutdelningar resulterat i många diskussioner på sociala medier och kan lugnt meddela att Tillberga har betydligt mer närvaro från Nordiska motståndsrörelsen att vänta.

Till er som hittat hit: Ansök om medlemskap i Nordiska motståndsrörelsen idag! Tiden är inne nu och du kan göra stor skillnad i kampen om vårt folks överlevnad!

Radikala budskap uppsatta i Näste 1

Lokala aktivister från Kampgrupp 106 gav sig åter ut i kylan på kvällen torsdagen den 22/3 för att bedriva basaktivism. Kvällen till ära så var även lokala sympatisörer med denna gång.

Aktivismen bestod av att sätta upp banderoller vid E18 utanför Bro (Upplands-Bro kommun) samt inne i Bålsta (Håbo kommun). Aktiviteten genomfördes flitigt i gott sinnelag kamraterna sinsemellan.

Slut upp och delta i kampen för vårt folk genom att ansluta er till Nordiska motståndsrörelsen!

Norrköping – en nationalsocialistisk zon

Under tisdagen den 20 mars utfördes mycket aktivism av Kampgrupp 107 när Norrköping proklamerades som nationalsocialistisk zon. Klistermärken och flygblad spreds i centrum och på stadsbiblioteket. I en kvällsaktivitet delades över 500 flygblad ut till invånarna i stadsdelen Vilbergen.

Vi lovar att fanatisk aktivism kommer att genomföras under hela året i kommunen!