Hela Stockholm blir ett paragraf 3-område – ordningsvakter kommer framöver kunna gripa personer

STOCKHOLM. Om man ska tro på vad de styrande politikerna i Stockholm säger så råder det en enorm polisbrist i huvudstaden. Därför kommer hela Stockholm nu att bli ett så kallat paragraf 3-område, vilket innebär att ordningsvakter kommer tilldelas befogenheter att gripa personer.

Fortsätt läsa Hela Stockholm blir ett paragraf 3-område – ordningsvakter kommer framöver kunna gripa personer

Dag med aktivism i Stockholm

Det blev en riktigt lång dag den 17 mars för Kampgrupp 111 då man besökte Stureby, Enskede, Svedmyra. Väskorna var fullproppade med propaganda. Nationalsocialistisk zon samt globalistbladen delades ut till brevlådorna snabbt och effektivt.

Nationalsocialismen är lösningen på alla problem som skapats i vårt samhälle. Snart är det dags igen att visa musklerna, att visa våra vikingagener. Det rena blodet som flyter genom våra ådror ska inga globalister ta ifrån oss. Den 1 maj har vi återigen tillfället att visa vägen hur alla vi svenskar kan få en bättre vardag och ett lyckligare liv, då Nordiska motståndsrörelsen genomför två demonstrationer.

Innan kamprapporten avslutas så vill vi passa på att tacka Storstockholms Lokaltrafik (SL) för det varma mottagandet av våra aktivister när vi passerade spärrarna. Fin detalj från er sida.

Kamparbete i Nynäshamns kommun

Lördagen den 17 mars, en väldigt vacker vinterdag med lite kyla, promenerade delar av Kampgrupp 111 på Ösmos gator och torg. 350 flygblad delades ut och lyktstolparna fick klistermärken.

Nationalsocialismen flyttar fram positionerna dag för dag. Till er som fortfarande tittar på teveapparaterna och tror att vi lever i en demokrati: Vänta bara, vi kommer snart med sanningen till era brevlådor och frigör er.