Aktion mot folkutbytespolitiken – Nacka

Den 12:e april begav sig medlemmar ur Kampgrupp 102 till Nacka kommun för att dela ut flygblad och sätta upp banderoll längs riksväg 222. Denna dag följde även en sympatisör med för att hjälpa till i kamparbetet.

Samlingen för dagen var vid Skogalund och när alla var samlade började man genast dela ut flygblad samt tidningar i området. Aktiviteten flöt på otroligt bra och efter ca en timme kom ytterligare en kamrat ur gruppen för att lämna en banderoll (Krossa homolobbyn) som sedan sattes upp längs riksväg 222.

Aktiviteten gick mycket bra och ännu än mängd flygblad och tidningar kom ut till folket.

Om du också känner att samhällsutvecklingen är på väg åt fel håll och vill ändra på den saken, ansök om medlemskap i Nordiska motståndsrörelsen idag!

Nationalsocialistisk kamp i Nyköping

Två medlemmar ur Kampgrupp 110 möttes den 11:e april upp i lägenhetsområdet Oppeby gård i Nyköping för att sprida det nationalsocialistiska budskapet.

Bortsett från en tant, som upprört gastade om att hon inte ville ha någon propaganda och som då fick uppmanas att lugna ner sig för hälsans skull, gick aktiviteten lugnt till.

Efter att ha delat ut knappt 300 flygblad och satt upp massvis av klistermärken tog tyvärr propagandan slut. De som inte fick något flygblad kan dock vara lugna, Motståndsrörelsen kommer återvända.