Kväll med aktivism på Värmdö

Den 14:e april träffades delar av Kampgrupp 102 och en aspirerande medlem upp i Värmdö för att sprida det nationalsocialistiska budskapet.

När solen började gå ned så möttes man upp i Gustavsberg för att bege sig till hamnområdet och vidare mot Tjustvik där aktivismen skulle ske.

Väl på plats började man med att förfina gatubilden med både sprayningar och klistermärken med sunda budskap. Aktiviteten flöt på riktigt bra och efter en stund så tog man sig vidare för att komma fram till riksväg 222 där en banderoll sattes upp med texten ”Krossa homolobbyn”. Därefter fortsatte man att gå tillbaka till Gustavsbergs hamn för att sätta punkt för kvällen medan tidningar och flygblad delades ut.

Men en medlem och den aspirerande medlemmen begav sig vidare istället för att sätta upp ytterligare en banderoll vid Värmdö marknad innan även de satte punkt för kvällen.

Aktiviteten gick utmärkt och fler är redan inplanerade.

Känner du att du vill hjälpa till i kamparbetet ute i Nacka och Värmdö? Kontakta då Theodor Nordenadler på: theodor.nordenadler@nordfront.se

Flygblad utdelade i Stockholm

Den 16/4 delades 500 flygblad ut i Norra Ängby i Stockholm av två kamrater ifrån Kampgrupp 108 och en kamrat ifrån Näste 5. Som en del i ett fortsatt arbete i området så delades valflygblad ut till ytterligare hushåll som inte hade avverkats tidigare.

En diskussion uppstod med en äldre herre som hävdade att det var långt mycket värre med brott, otrygghet och våld i andra länder i världen och att vi därför ska vara glada för att vi blir invaderade av rasfrämlingar. Ett argument som slogs ner ganska snabbt.

Resterande tid av utdelningen avverkades i vårsolen innan kamraterna begav sig hemåt för att få i sig lite kvällsmat.