Nationalsocialismen på stark frammarsch i Blackeberg, Stockholms kommun

Lokalmedia i Blackeberg, och även i hela Bromma, har börjat uppmärksamma den ökade aktivismen som Kampgrupp 108 bedrivit där. Därför skulle Ung Vänster hålla ett ”öppet möte” i Blackeberg under parollen ”Nazifritt Blackeberg” måndagen den 23 april.

Eftersom Blackeberg självklart inte är ”nazifritt” begav sig medlemmar ur Kampgrupp 108 och 106 dit natten till måndagen för att spraya och affischera. Nu finns det nog ingen i Blackeberg som missat nationalsocialismens närvaro.

Fortsatt informationsspridande på Värmdö

Den 21:a april träffades delar av Kampgrupp 102 upp för en flygbladsutdelning på Värmdö, närmare bestämt Ingarö.

När alla hade samlats begav man sig till Mörtviken på Ingarö där man sedan skulle börja gå tillbaka längs med Mörtviksvägen till Brunn. Längs med denna väg delade man ut flygblad i brevlådor och även klistermärken sattes upp.

Halvvägs till Brunn tog man även en kortare paus där man kunde äta och dricka av det man hade tagit med sig till aktiviteten.

Efter pausen fortsatte man mot Brunn och flygblad efter flygblad åkte ner i brevlådorna. Väl framme i Brunn, när man hade gått den långa biten, så valde man att ändå fortsätta gå lite till för att dela ut en liten mängd till innan det var dags att bege sig hemåt för att få i sig lite kvällsmat.

Cirka 400 flygblad och tidningar delades ut och ett stort antal klistermärken sattes upp. Aktiviteten var mycket lyckad och fler aktiviteter är redan inplanerade för Värmdö kommun.

Om ni vill vara med under liknande aktiviteter så hör av er till Theodor Nordenadler: theodor.nordenadler@protonmail.com