Aktivism i Nacka

I väntan på nattåget till Boden den 30:e april gav sig en medlem i Kampgrupp 102 och en sympatisör ut på Nackas gator för att visa närvaro.

Man delade ut flygblad, satte upp klistermärken och hängde ner en banderoll från en gångbro vid Nacka Forum. Banderollen togs tyvärr direkt ner av polis, men aktivisterna fick i alla fall nyttiga kunskaper och kommer inte upprepa samma misstag nästa gång.

Känner du att du vill hjälpa till i kamparbetet ute i Nacka och Värmdö? Kontakta då Theodor Nordenadler på: theodor.nordenadler@nordfront.se

Social aktivitet – Kampgrupp 111

I takt och med glada miner så slipade arbetslaget kampbåten ren och fin inför kommande uppdrag i när och fjärran. Efter att ha legat gömd under en presenning hela vinterhalvåret så behövdes även ett lager olja strykas på, och detta gjordes till takterna av Lasse Dahlquist.

Efter en eftermiddag med hårt slit med kampbåten — som nu är sjöduglig och redo för nya uppdrag — så grillade kamraterna ur Kampgrupp 111 korv och diskuterade allt mellan invällande skäggbarn till Annie Lööf, folkförrädare samt 1 maj.