Kvällsrunda i södra Botkyrka

Fredag kväll 11/5 beslöt kamrater i Kampgrupp 101 att sprida information till de mer lantliga områdena i Botkyrka kommun.

Efter en mindre runda i Tullinge gick färden till Bröta i Grödinge, Sorunda, Kagghamra och avrundades i Vårsta. Totalt delades 200 tidningar och 400 flygblad ut denna sköna kväll.

Massiv nattaktivism i Oxelösunds- och Nyköpings kommun

Tre medlemmar ur Kampgrupp 110 möttes natten mellan den 9:e-10:e maj upp i Oxelösund för att sprida det goda budskapet i Södermanland.

Först sattes affischer upp på taktiska ställen i och runt staden. Sedan bar det av på en lång bilfärd med många stopp längs med trollskogar i Nyköpings kommun. Invånarna i Småorter såsom Koppartorp, Buskhyttan, Skeppsvik, Uttervik m.fl. fick nog för första gången någonsin nationalsocialistisk samhällsinformation i sina brevlådor och sammanlagt delades runt 500 flygblad ut.

Nattaktivismen avslutades med att en stor mängd klistermärken och affischer sattes upp i stadsdelen Frösäng i Oxelösund.

Klaga inte, kämpa! Bli en människa värdig att minnas i vårt folks framtida historia och ansök om medlemskap i Motståndsrörelsen.