Massiv avspärrningsaktion inför Eskilstuna pride

Natten till torsdagen den 17:e maj åkte delar av Kampgrupp 110 in till Eskilstuna för att bedriva aktivism emot homolobbyn och pride.

”Springpride 2018 arrangeras av RFSL Eskilstuna med stöd av Destination Eskilstuna. Samarbetsparters till evenemanget är Eskilstuna Kommunkoncern, Munktell Science Park, Eskilstuna Energi & miljö, Eskilstuna Kommunfastighet, Eskilstuna Logistik och Etablering, ABF Eskilstuna, Vita Huset, Sensus, Nordic Wellness och Svenska kyrkan i Eskilstuna.”

Samtliga svenskfientliga organisationer/företag spärrades av samt blev informerade med denna text:

”Den inflytelserika homolobbyn har gjort homofili till något helt normalt och i många fall eftersträvansvärt i debattklimatet inom kultur och media. Ett exempel på detta är att folkets så kallade representanter deltar i ”pride-tåg”, ett annat att homofila i lagteknisk mening numera räknas som en egen folkgrupp, något som etniska svenskar eller heterosexuella inte gör. En frisk och välfungerande familj, sett vad som är naturligt och till barnens bästa, bildas givetvis av en man och en kvinna.”

På vägen hem råkade man även se hur en prideflagga revs ner av okänd person.

Flygblad utdelade i Uppsala

Fredagen den 18/5 var flera aktivister och partimedlemmar från Kampgrupp 106 samt en gäst från Kampgrupp 108 i stadsdelen Årsta i Uppsala för att informera lokalbefolkningen om att det går att rösta på Nordiska motståndsrörelsen i det stundande valet.

Vädret var svalt och ljuvligt med en klarblå solig himmel. De nordliga vindarna har kommit och svalkat Norden som kontrast till den senaste periodens hetta.

Själva utdelningen gick bra. Uppskattningsvis 700 flygblad delades ut under kvällen. Något som egentligen inte var väntat var att Årsta ej är bosatt av så många rasfrämlingar som man skulle kunna tro, om man jämför med hur illa folkutbytet har fortskridit på andra håll i Uppsala och liknande städer.

Bortsett från två äldre gnällspikar till män och någon enstaka föraktfull snobb så var de flesta som stöttes på glada och till synes positiva till Motståndsrörelsens närvaro. Det finns skäl för Kampgrupp 106 att återvända till Årsta igen och det kommer så småningom snart att ske.

Engagera dig du också i kampen för vårt folk! Skicka in en medlemsansökan nu så kan du kanske delta nästa gång Kampgrupp 106 bedriver aktivism i Uppsala!