Valarbete i Järfälla

Medlemmar ur Kampgrupp 108 begav sig till bostadsområdena i närheten av Järfälla kyrka. I det fina vädret fick ca 200 flygblad nya ägare.

Med många samtalsämnen medlemmarna emellan så avslutades aktiviteten på topp. Järfälla kommer att besökas återigen.

Om du är trött på den riktning samhället har gått. Ansök och bli en del av motståndet!

Aktivism i Norrköping

Söndagen den 24 juni var Kampgrupp 107 återigen ute på Norrköpings gator och satte upp klistermärken med information om Nordiska motståndsrörelsen.

Allt förlöpte lugnt och till aktivisternas glädje satt många märken från förra kampanjen kvar. AFA-packet börjar tydligen tappa stinget!

Fortsatt propagandaspridning i Uppsala

Onsdagen den 20/6 var Kampgrupp 106 åter i Uppsala för att fortsätta valkampanjen. Denna gång besöktes bostadsområdena i Nåntuna och Vilan.

Det togs beslut att delas in i två grupper för en effektivare täckning av områdena. Vädret bjöd på smått duggregn och en sval temperatur som dock välkomnades väl då det mycket riktigt har varit lite väl torrt i backen på sistone.

Flygbladen som delades ut handlade om att Nordiska motståndsrörelsen ställer upp i valet i år. Gemensamt för grupperna som deltog i aktiviteten var att nästan inga rasfrämlingar syntes till. Området är tydligen fortfarande relativt etniskt homogent.

Rösta på Nordiska motståndsrörelsen i valet för att säkra existensen för Nordens folk och en framtid för våra nordiska barn! Ansök till oss och delta även du i frihetskampen för ett fritt och enat Norden!