Bildreportage från nationaldagsfirandet i Näste 1

På nationaldagen samlades aktivister och partimedlemmar från Näste 1:s båda områden hemma hos en kamrat för att umgås och tävla mot varandra. På schemat för dagen stod en femkamp följt av bad, grillning och ett avslutande månadsmöte.

Femkampen var dagens första aktivitet. De tävlande delades upp i fem lag som skulle kämpa om segern. Efter en kortare uppvärmning så var det dags. Grenarna som utgjorde delmomenten i tävlingen var, i tur och ordning: stockstafett, dragkamp, statisk armstyrka, rugby samt lagbrottning. Lag nummer två var det som slutligen, efter flera timmars kamp, stod som vinnare.

Efter de fysiska ansträngningarna så kunde deltagarna kyla ned sig genom ett dopp i en närliggande sjö, vilket många valde att göra. Medan de gjorde så tändes grillarna och folk började att tillaga sin medhavda mat. Måltiden var, enligt de flesta närvarande, mycket efterlängtad.

När alla hade ätit upp så höll nästeschef Anders Rydberg ett månadsmöte för hela nästet, varpå områdescheferna tog vid och informerade sina mannar om nästkommande månads aktiviteter.

Här följer ett mindre bildreportage om hur dagen såg ut.

Affischering mot anti-vit manifestation i Nyköping

På nationaldagen kommer det att hållas en så kallad ”manifestation för mångfald” i Nyköping. Organisationer som stödjer detta är bland andra: SSU, RFSL och Toleransprojektet. En grupp som ska medverka är det sorgliga ”Clowner mot nazism”.

För att visa folket att det finns ett alternativ till detta folkförräderi så satte medlemmar från Kampgrupp 110 upp affischer i staden. En stor del av centrala Nyköping inklusive kommunhuset blev fylld med affischer från Motståndsrörelsen.

Vi uppmanar alla Nyköpingsbor att ansöka till Nordiska motståndsrörelsen snarast och hjälpa till i kampen för vårt folks överlevnad.

Veckomöte med träning i Stockholm

Ett par medlemmar ur Kampgrupp 111 samlades vid ett utegym i Stockholmstrakten v 23 för att bättra på resultatet i aktivisttestet, en del provade testet för första gången. Samtliga medlemmar och aktivister visade på bra resultat som ska bättras på till nästa gång.

Träning ger frihet precis som arbete.