Valkampanjen trappas upp i Uppsala

Onsdag den 1 augusti besöktes den idylliska landsbygden i Uppsala kommun av Kampgrupp 106.

Besöket bestod av att dela ut valsedlar med information om varför man bör ta sitt förnuft till fånga och rösta på Nordiska motståndsrörelsen i valet den 9 september.

Hundratals valfoldrar delades således ut i landsområdet mellan Rasbo och Vattholma. Aktiviteten fortlöpte i gott kamratligt umgänge i det fina och varma vädret.

Vi behöver befria Norden från invällare, parasiter och folkförrädiska element. Dra ditt strå till stacken och hjälp till att bygga något nytt. Anslut er till Nordiska motståndsrörelsen idag!

Valkamp i Nacka kommun

Onsdagen den 1:a augusti delades det ut valfoldrar i Björknäs, Nacka kommun, av medlemmar ur Kampgrupp 102. Utdelningen flöt på utan större konstigheter och ca 500 foldrar distribuerades i områdets brevlådor.

Av en slump visade det sig att (((SD))) hade varit ute i samma område och delat flygblad. En lokal gubbkärring sprang nämligen fram till medlemmarna och hade fräckheten att anklaga dem för att tillhöra (((SD))) och bad dem ta tillbaka sitt flygblad.

Aktivisterna påpekade att de tillhörde Nordiska motståndsrörelsen, vilket fick mannen att mumla något ohörbart och sen snabbt bege sig därifrån.