Valaktivism i Västerås kommun

Under kvällen den första september valde en medlem i Kampgrupp 112 dela ut valfoldrar till boende i Tortuna samt till ikringliggande hushåll.

Tortuna är än idag lite av en lantlig etniskt homogen idyll 1,5 mil utanför Västerås. Tortunaborna blev härmed informerade om det enda politiska alternativet för att behålla harmonin. Då tecken syns att centralmakten inte har byn på någon undantagslista från deras kulturprojekt framöver.

Till de oroade invånarna uppmanas det att ansöka om medlemskap redan idag, och visa makten ett riktigt motstånd.

Offentlig flygbladsutdelning i Nyköping

Onsdagen den 29:e augusti var Kampgrupp 110 i Nyköping och delade ut propaganda på torget vid valstugorna. Aktiviteten hade inte ens hunnit påbörjas innan polisen kom körandes i hög hastighet in på torget. Efter en kort diskussion höll de sig dock på avstånd.

Mottagandet av Nyköpingsborna var överlag positivt och många givande diskussioner fördes, bland annat med en ung somalier och en libanes som var väldigt positiva till nationalsocialism och Motståndsrörelsen.

Aktiviteten ses som väldigt lyckad.

Aktivism i Sörmland – mängder av vallokaler besökta

Måndagen den 27:e augusti var en heldag av av aktivism för två medlemmar ur Kampgrupp 110. Kamraterna åkte Södermanland runt och lade ut Nordiska motståndsrörelsens valsedlar i vallokaler.

Valsedlar ligger nu ute i vallokalerna i Vrena, Katrineholm, Flen, Kjula, samt Eskilstuna med omnejd – d.v.s. Torshälla, Fröslunda och Mälarsjukhuset.

Aktiviteten avslutades med en flygbladsutdelning i Kjula där runt 300 valfoldrar delades ut. Under dagen stötte man på en mängd goda folkkamrater och många intressanta diskussioner hölls.