Flygbladsutdelning – Stockholms kommun

Delar av Kampgrupp 111 med sympatisör var ute i Stureby den tidiga lördagsmorgonen 7 oktober med de ”finska flygbladen”. Kamphumöret var minst sagt på topp och man var fulladdade med flygbladen. Det pratades en hel del om den legendariska Göteborgsdemonstrationen och om hur snyggt organisationen satt sig på den politiska kartan för ovetande landsmän, när en svart bil (modell äldre) körde upp bredvid aktivisterna, och rutan rullades ner.

Det skulle visa sig att det var ingen som behövde hjälp. Det gapades och skreks något så enormt från den kvinnliga föraren att först trodde man att hon var rabiessmittad eller var drabbad av något annat hemskt virus. Kvinnan skrek och gapade så mycket att hon lät ungefär som Kalle Anka.

Med en rivstart försvann den självhatande individen efter ett tag, men det var inte den sista gången man skulle få se kvinnan i den svarta bilen. Motståndsmännen tittade på varandra och undrade vad som precis hänt.

Efter en del huvudskakningar och skratt så fortsatte motståndsmännen promenaden och delade ut flygbladen. Cirka 20 minuter efter det första möte var det dags igen. Den annars så tysta morgonen avbröts av att man hör bakom sig hur en motor rusar och vrålar, den svarta bilen kommer i hög hastighet mot aktivisterna genom den harmoniska villaidyllen. Gatan var smal och den enda utvägen var att kasta sig åt sidan genom en häck och man landade på en blöt gräsmatta. Lika fort som hon bakom ratten i den svarta bilen dök upp så försvann hon runt ett hörn.

Nu är det så att vi har ett meddelande till dig bakom ratten i den svarta bilen: Du kan inte stoppa oss, INGET kan stoppa oss. Vi står som den enda opinionen mot fördärvet av vårt avlånga land som vi ska ta tillbaka från folkförrädarna som sitter bakom ratten. Vi låter oss inte skrämmas av ditt tafatta mordförsök. Stureby får besök igen!