Propagandaoffensiv i Nyköping – sprayningar, banderoller och plakat

På måndagskvällen den 8 januari möttes medlemmar från kampgrupperna 110 och 101 upp i Nyköping för att bedriva basaktivism. Aktivisterna delade upp sig i tre grupper som samtidigt utsmyckade staden på olika sätt.

En grupp gjorde ett antal sprayningar, en annan grupp satte upp banderoller vid broar och viadukter medan den tredje gruppen bland annat satte upp plakat på lyktstolpar (som än så länge får prydas med dessa tills de framöver kanske kommer att tjäna ett annat syfte) längs med ett välbesökt promenadstråk.

Både sprayningar utfördes och plakat sattes upp vid flera av stadens grundskolor och gymnasier, bland annat utanför en grundskola där fasaden pryddes av diverse rasfrämlingars namn med texten ”Vi är framtiden” i mitten.