Hejarop och ryggdunkar mötte motståndsmän i Stockholm 

Mitt på ljusa dagen, närmare bestämt kl 12.00 den 10 februari rullade den nationalsocialistiska propagandamaskinen återigen in i ett område. Denna gången var det invånarna i Tallkrogen i södra Stockholm som fick information om partiet man ska rösta på i september om man nu vill ha ordning och reda i landet.

Denna vackra vinterdag samlades sympatisörer, passiva medlemmar samt Kampgrupp 111 för att dela ut information. Det blev en ganska stor trupp som kom till den avtalade mötesplatsen, därför delade man upp gruppen i småpatruller som avverkade gatorna i snabb takt.

Utdelarnas närvaro bemöttes med många positiva kommentarer och hejarop. Det enda ”problemet” man stötte på var en berusad batikhäxa som öppnade sin dörr och förolämpade organisationen. Lika snabbt som hon tar en snaps drog hon igen dörren. Men detta var inget aktivisterna brydde sig om, som var ute för att sprida budskapen och inte bråka.

Det blev nästan ett fyrsiffrigt nummer på antalet utdelade blad. 800 blad fick man ut till både villor och hyreshus. Märkligt nog fanns det varken kodlås eller nyckelbehov för att få tillgång till hyreshusen, vilket utnyttjades.

Det märks att vårt folk är på rätt spår och det glädjer våra nationalsocialistiska hjärtan. Om du vill delta i kampen så är det bara att ansöka.