Flygblad utdelade i Uppsala

Fredagen den 18/5 var flera aktivister och partimedlemmar från Kampgrupp 106 samt en gäst från Kampgrupp 108 i stadsdelen Årsta i Uppsala för att informera lokalbefolkningen om att det går att rösta på Nordiska motståndsrörelsen i det stundande valet.

Vädret var svalt och ljuvligt med en klarblå solig himmel. De nordliga vindarna har kommit och svalkat Norden som kontrast till den senaste periodens hetta.

Själva utdelningen gick bra. Uppskattningsvis 700 flygblad delades ut under kvällen. Något som egentligen inte var väntat var att Årsta ej är bosatt av så många rasfrämlingar som man skulle kunna tro, om man jämför med hur illa folkutbytet har fortskridit på andra håll i Uppsala och liknande städer.

Bortsett från två äldre gnällspikar till män och någon enstaka föraktfull snobb så var de flesta som stöttes på glada och till synes positiva till Motståndsrörelsens närvaro. Det finns skäl för Kampgrupp 106 att återvända till Årsta igen och det kommer så småningom snart att ske.

Engagera dig du också i kampen för vårt folk! Skicka in en medlemsansökan nu så kan du kanske delta nästa gång Kampgrupp 106 bedriver aktivism i Uppsala!