Månadsmöte och rugby – Näste 1

En solig söndag den 5 augusti samlades aktivister och partimedlemmar från Område 1 på en äng i en av Södermanlands tätorter.

På denna äng hölls en kamratlig match i rugby. Även om matchen inte var en del av en tävling så är det svårt att sätta fanatiska envisa kämpar mot varandra utan att var lag ändå fick en naturlig strävan mot att segra. Så på den banan påbörjades en hård kamp om bollen med flertalet hårda sammandrabbningar lagen emellan.

Ett åskmoln närmade sig även mitt under matchens gång och resulterade i att det då började ösregna. Då motståndsmännen är vana vid sämre förutsättningar så ledde detta enbart till en ökad intensitet i matchen. Efter att regnet hade passerat, och några ömma kroppar och enstaka sönderdragna tröjor senare, så blåstes matchen av och vinnare utsågs.

Därefter följde ett månadsmöte där nya medlemmar välkomnades, kommande aktiviteter förmedlades och diskussion framfördes. När detta var avstökat begav man sig vidare för att utspisa mat tillsammans i gott kamratligt umgänge innan avfärden hemåt.

Vill du också bli medlem i Nordiska motståndsrörelsen? Kom med i ödesgemenskapen för vårt folk och skicka in din medlemsansökan idag!