Båtaktion utanför Riksdagshuset

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Aktivister från Näste 1 höll en Båtaktion utanför Riksdagshuset samtidigt som organisationens manifestation pågick på Kungsholmen.

Lördagen den 25 augusti höll Nordiska motståndsrörelsen en manifestation på Kungsholmen i Stockholm. Samtidigt var aktivister från Näste 1 utanför Riksdagshuset och höll en båtaktion, där ett tal från Motståndsrörelsen ledare Simon Lindberg pumpades ut från högtalarsystemet.

Det närmare 4 minuter långa talet spelades flertalet gånger från lite olika platser för att så många människor som möjligt i centrala Stockholm skulle kunna ta del av budskapet; Nu tar vi tillbaka vårt land – ut med förrädarna ur riksdagen.

Hela talet kan du även lyssna på här:

Listen to ”Simon Lindbergs tal som sändes från båt utanför Riksdagshuset” on Spreaker.