Offentligt valarbete i Huddinge kommun

Valinformation delades ut till folket som passerade området kring matbutikerna Lidl och ICA vid Flemingsbergs station och parkeringsplats söder om Stockholm. På plats under eftermiddagen 20/8 fanns kamrater från Kampgrupp 101 och 108.

Det var mest positiva reaktioner men även några negativa. Men trenden är tydlig, Nordiska motståndsrörelsen är efterlängtad.

Vid just denna ICA-butik profiterar man till exempel på nordiska traditioner så som kräftskivan. Men i nästa stund står man bakom ett utrotande av densamma i och med sitt tydliga hat mot de som värnar om traditioner.

I vanlig ordning kom personal ut och sa att man inte fick stå där, men motståndsmännen flyttade inte på sig utan hänvisade till lagen, varpå hot kom om att ”hämta flera”. Lidl-personalen var mest nyfiken och störde inte aktivisterna. Ty det ICA-handlarna och de med liknande agendor inte förstår är att det till slut upplysta folket genomför en massiv bojkott av deras butiker och det kommer att innebära slutet för dem, och så kommer det att bli.

Trots att polishuset var i synhåll dröjde det någon halvtimme innan polisen dök upp, med ett filmteam i hasorna som producerade någon sorts dokumentär.

Detta tackar vi för och hoppas att vi senare kommer med i produktionen för mer pr-spridning.

Trots flera tafatta och smått desperata bedjande försök till polisen från ICA-personalen att flytta aktivisterna valde polisen att åka vidare, då de såg att något brott eller ordningsstörning inte begicks.

Innan aktiviteten avslutades började några rasfrämlingar brösta upp sig. Man kunde till exempel höra språkliga konststycken så som att aktivister skulle ”knollah sin mamah”, och efter det att han själv även skulle göra detsamma. Då de förstod att motståndsmännen inte viker ner sig gick de vidare, men då började två alkoholiserade arga vita män som kan knytas till hatprojektet ”Kämpa Stockholm” – som inte tyckte att man skulle vara på ”deras” gator. Ett annat budskap från en av de förvirrade rödingarna var att alla inte är lika värda.

Till er röda: Vi ses i Stockholm på lördag, för då skall det demonstreras för verklig förändring!