Om Näste 1

Nästet utgörs av det ursprungliga Svearike, som i dagligt tal kallas för Mälardalsområdet. Landskapen som för närvarande ingår i nästet är; Uppland, Södermanland, Västmanland, Närke, Östergötland och slutligen Gotland.

Chef för Näste 1 är Anders Rydberg och hans kontaktuppgifter hittar du under kontakt-fliken här på sidan.

Här på denna sida kommer vi kontinuerligt att rapportera om vår aktivism och nästets övriga verksamhet. Det kommer även att publiceras mer lokala nyheter som direkt berör nästet. Dessa nyheter kan du läsa här.

arbetaren

Vi försöker inom nästet att arbeta för att skapa mycket uppmärksamhet kring organisationen och anser att kampen på gatorna är ett av våra viktigaste arbetsområden i dagsläget. Utöver den offentliga aktivismen vi bedriver i nästet finns det även en hel del andra områden vi prioriterar, dessa är:

Fysisk aktivitetTräning

Vi genomför regelbundet olika typer av gemensamma träningar på såväl nästes- som gruppnivå. Vi försöker att vara mångsidiga i all vår träning och den kan t.ex. bestå av kampsport, styrketräning och lagsporter.

Utbildningarutbildning

Vi anordnar såväl interna som offentliga utbildningar i allt från filosofi till överlevnadskunskaper.

 

Basaktivism11

Vi bedriver flera gånger i veckan olika typer av så kallad basaktivism som oftast består av propagandaspridning i form av klistermärkesuppsättningar, affischeringar, flygbladsutdelningar och uppsättning av banderoller.

FriluftsaktiviteterRepellering

Flera gånger om året anordnar nästet olika typer av friluftsaktiviteter som t.ex. klättring, repellering och vandringar i skog och mark.

Sociala aktiviteter

Utöver de kamprelaterade aktiviteterna som genomförs ser vi även till att anordna olika typer av sociala tillställningar som middagar, trubadurspelningar, filmvisning och olika tävlingar.

 

Tycker du att allt detta låter intressant?

Tveka då inte att höra av dig, nivån på ditt engagemang väljer du själv i samråd med en rekryteringsansvarig. Har du inte möjlighet att synas på gatan och vara en aktiv medlem i organisationen finns det alltid mycket att tillföra till kampen på andra sätt i bakgrunden. Under 2018 kommer det även att anordnas mer organiserade aktiviteter och sociala sammankomster för alla passiva medlemmar.

Klicka här för att komma i kontakt med oss och fortsätt att läsa på denna sida för att ta del av allt som händer inom Näste 1:s verksamhetsområde.

Twitter

Man kan även följa Näste 1 på Twitter och vårt Twitterkonto hittar du här.